Salget er i gang!

Meglerne og teamet fra Solon har jobbet hardt for å få alt klart til lansering, og nå er endelig salget i gang. Med hele 10% solgte boliger på aller første salgsdag, er det lov til å smile litt ekstra.

Meglerne er fornøyde

Det er ingen tvil om at det var stor spenning foran salgsstarten av dette siste byggetrinnet. Megler Christopher Lejonberg fra Sem & Johnsen har jobbet med Lier Hageby i flere år  og gleder seg over enda en salgsuksess i den familievennlige hagebyen.

Skjermbilde 2023 06 06 kl 10 15 39

Med dagens marked var det vanskelig å spå hvordan salgsstarten ville gå. De siste ukene har vi hatt en rekke interessenter, men det var først i dag vi fikk bekreftet at dette er svært attraktive boliger.

Kun kr 100.000,- i forskudd

Boligene selges nå til faste priser og med førstemann til mølla prinsippet. Se vår digitale 3D-modell for å se hvilke boliger som fortsatt er til salgs. Inne på den aktuelle boligen er det også mulig å gjennomføre et kjøp av boligen ved å benytte Bank-ID.

For å gjøre det enklere for boligkjøperne å inngå en kjøpekontrakt nå, så kreves det kun 100.000,- i forskudd som betales ved byggestart. Resten av boligen betales før overtakelse i kvartal 1. - 2. i 2025.

Avtal visning

Ønsker du å titte på Lier Hageby og boligene vi har igjen? Vi setter gjerne opp en privat visning når det måtte passe deg. Våre meglere er tilgjengelige på dagtid, kveldstid og i helgene, og møter deg gjerne vi vårt visningssenter for en god innføring.

Ta kontakt med meglerne, så vil de komme tilbake til deg for å avtale endelig tid og sted.

Skjermbilde 2023 06 06 kl 10 19 13