Meglerne forteller om prosjektet

Eiendomsmeglerne Christopher og Karianne hos Sem & Johnsen gleder seg til salgsstart. Vi har spurt dem om hva de mener er det beste med dette boligprosjektet.

Velkommen til Solåsen

Vi gleder oss til å møte dem som ønsker seg ny bolig på Solåsen i Lier Hageby! Det er en god miks av leiligheter over ett plan og rekkehus og tomannsboliger over tre plan, som passer til mange familiekonstellasjoner og livsfaser.

Siden boligene er fra 54 – 132 kvm BRA tror vi det blir en fin miks av både enslige, par og familier i de nye boligene på Solåsen.

Det flytter sikkert inn flere barnefamilier i Lier Hagebys siste del, men de som bare får hjem barna i ferier, og ønsker å bli boende i nærområdet sitt og samtidig trappe ned på vedlikehold av stor bolig og hagestell, blir det nok også flere av.

Boligene på Solåsen får mye sol, og mange får veldig fin utsikt til Lierelva og Drammensfjorden.

En god flyt i hverdagen

I tillegg til sol og utsikt er det kanskje de gjennomtenkte planløsningene, flyten mellom inne- og utearealer i boligen, og god logistikk i hverdagen som appellerer mest til noen.

Flere av dem som allerede har kjøpt bolig i området forteller meg at de ønsker å bo nær gode venner eller familie, og være en del av hagebymiljøet.

Det blir nok både velkjente og nye sosiale bånd mellom naboene på Solåsen, for både store og små.

De som står klare og velger først blant de nye boligene på Solåsen, kan sikre seg den beliggenhet, størrelse og standard som passer aller best for dem.

1563 06 SOL e 03 Street SN 11 13 R02